Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Fysio Fitness Gruijthuijsen powered by Prana Total Vitality

Geschreven op 14-05-2021 door Prana Total Vitality
Laatst bewerkt op 14-05-2021

Met trotst kunnen wij aankondigen dat FysioFitness Gruijthuijsen (FFG) en Prana Total Vitality (PTV) zullen gaan samenwerken in het FysioFitnesscentrum van FFG locatie Weert.

Jean-Paul Coenen, Nick Peeters van PTV en Mathijs Gruijthuijsen zullen met ondersteuning van het vertrouwde gezicht van Petra Neele een nieuwe weg inslaan. Het doel van deze samenwerking is om binnen FysioFitness Gruijthuijsen de sport en beweeg activiteiten naar een hoger platform te brengen.

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag ziet het ernaar uit dat onze FysioFitnesscentra van FFG in Weert vanaf 19 mei weer open zal gaan.

Onze leden zijn middels een schrijven op de hoogte gebracht en zullen na 17 mei, indien de sportscholen open mogen van onze overheid, telefonisch gecontacteerd worden om weer te kunnen starten met FysioFitness.

Bent u nog geen lid en heeft u interesse in wat wij voor u kunnen betekenen op sportief gebied? Neem dan contact op door te mailen naar info@pranatotalvitality.nl of telefonisch naar: 0646308424.

Cadeau voor U. Wij willen deze mooie samenwerking tussen Fysio Fitness Gruijthuijsen en Prana Total Vitality ook met u vieren. Schrijf je voor 1 juli 2021 in en ontvang een handig en sportief cadeau van ons. Tot snel!

Weer terug naar een leven in balans!

Team FFG en PTV,  Jean-Paul, Nick, Petra en Mathijs

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9.7 Gebaseerd op 38 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises