Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Carmen Vleeshouwers

Vanaf klein kind zijnde vind ik het leuk om actief bezig te zijn en veel te sporten. Zelf heb ik vanaf mijn 8ste in de selectie geturnd. Vanwege de studie heb ik ervoor gekozen om dit op recreatief niveau te gaan doen, ook ben ik sinds kort begonnen met motorcross. voor beide sporten is een goede houding en veelzijdige belasting erg belangrijk.

Fysiek bezig zijn

Tijdens mijn opleiding op Het CIOS kwam ik erachter dat ik veel interesse heb in het menselijk lichaam. dit heeft mij in aanraking gebracht met fitness, ik ben dan ook afgestudeerd als fitnessinstructeur/personal trainer en sportmasseur. mocht het zo zijn dat je pijntjes ervaart of merkt dat je wat vast zit, spreek mij gerust aan! dan zorgen we er samen voor dat jij straks weer soepel bent.

Aangezien ik me nog verder wilde ontwikkelen in het menselijk lichaam, ben ik de studie fysiotherapie aan het volgen. in deze studie leer ik patiënten te onderzoeken, behandelen en adviseren over hun blessure of aandoening. Ik merk dat ik veel voldoening haal uit het helpen van andere. Ik wil andere net dat extra zetje geven wat ze nodig hebben om hun doelen te bereiken. Bij Prana wil ik me hier dan ook verder in ontwikkelen.

Hopelijk zie ik je snel in de studio of op mijn behandelbank!

Opleidingen, cursussen en certificaten

De afgelopen jaren heb ik de volgende opleidingen succesvol afgerond:

  • Fysio Therapie (in opleiding, 3e leerjaar)
  • Personal Training NASM
  • Fitvak A (fitnesstrainer)
  • Groepslesinstructeur
  • Sportmassage NSG
  • BHV EHBO en reanimatie

Stuur Carmen een e-mail

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9.7 Gebaseerd op 42 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises