Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Esmee Huyers

Ik volg de opleiding Health Coach en Personal Trainer op het CIOS. In combinatie met deze opleiding heb ik de mogelijkheid om mij binnen Prana verder te ontwikkelen. Dit bestaat uit: het geven van fitnesstraining-, groepslessen en het volgen van diverse soorten lessen.

Waar kun je mij vinden?

Je zult mij zien op de werkvloer bij Fysio Fitness Gruijthuijsen. Ik begeleid hier de personen met een blessure of een aandoening zodat deze optimaal kunnen herstellen en functioneren. Plezier, motivatie en resultaat staan centraal tijdens het contact met de klant.

Cursussen

Hier vind je de opleidingen waar ik momenteel nog mee bezig ben en de opleidingen die ik heb afgerond;

  • Health Coach en Personal Trainer (in Opleiding)
  • BHV EHBO & reanimatie
  • Meyers Functional Training
Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9.7 Gebaseerd op 42 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises