Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Fleur Augustinus

Tijdens mijn opleiding “sport & beweging” aan het CIOS heb ik me gespecialiseerd als fitnessinstructrice en lifestyle coach.

Ontwikkeling in de branche

Omdat ik me nog verder wilde ontwikkelen ben ik door gaan studeren voor ergotherapeut. Hier leer ik hoe ik mensen kan helpen met het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten wanneer dit niet meer mogelijk is door een lichamelijke en/of psychische aandoening.

Het helpen van mensen is ook een van mijn grootste passies. Het is mijn ambitie om persoonlijk met klanten te kijken wat voor hun het beste werkt en hier samen voor de volle 100 procent voor te gaan! Mijn enthousiasme voor sport en een gezonde levensstijl wil ik op deze manier graag overbrengen op anderen.

Door middel van mijn werk in het fitnesscentrum heb ik al enige werkervaring opgedaan als fitnessinstructrice. Ik zou me graag verder willen ontwikkelen op het gebied van personal training zodat ik mensen kan helpen met het bereiken van hun doelen!

Opleidingen, cursussen en certificaten

De afgelopen jaren heb ik de volgende opleidingen succesvol afgerond:

  • In opleiding Ergotherapie
  • CIOS opleiding voor sportleider (Fitness en Personal Training)
  • Lifestyle Coach
  • Fitness-instructeur A / Personal Trainer
  • Groepsles instructeur
  • Functioneel trainer
  • Senioren Fitness

Stuur Fleur een e-mail

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 33 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises