Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Wesley Frenken

Vanaf dat ik kan lopen ben ik bezig geweest met sport. Tot mijn 14e heb ik actief gevoetbald waarna ik op mijn 16e meer interesse begon te krijgen voor het fitnessen.

 

Sinds kleins af aan

In eerste instantie hield ik me met name bezig met fanatieke krachttraining, maar dit heeft zich uitgebreid tot functionele fitness, groepslessen en vechtsport. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel te vinden in de sportschool, waar ik actief bezig ben met krachttraining, functioneel fitness en Krav Maga.

Na mijn middelbare school ben ik naar het Summa college gegaan in Eindhoven en heb daar succesvol mijn ‘sportleider’ diploma behaald. Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam in de fitnessbranche als allround trainer. Daarnaast heb ik me verder ontwikkeld in het geven van zwemlessen aan kinderen vanaf 4 jaar gericht op het behalen van hun A,B of C diploma. 

Het is voor mij belangrijk om mensen te leren kennen en te motiveren in hun persoonlijke doelen. Ik haal voldoening uit het coachen en stimuleren van mensen in de sport. Mensen niet alleen fysiek, maar ook mentaal ondersteunen is een doel dat ik na streef.

Opleidingen, cursussen en certificaten

De afgelopen jaren heb ik de volgende opleidingen succesvol afgerond:

  • MBO Sportleider
  • Fitvak A (fitnesstrainer)
  • Zwem ABC instructeur
  • Krav maga level P1
  • SVH sociale hygiëne
  • BHV EHBO en reanimatie
  • Groepslesinstructeur: o.a. Bootcamp, Boks/conditie, Clubcore (Clubjoy), spinning, circuittraining

Stuur Wesley een e-mail

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9.7 Gebaseerd op 42 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises