Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsvitaliteit

In onze huidige werksituatie waarbij we vaker zitten en/of staan worden we steeds meer bewust van het belang van het aanpassen van een gezondere leefstijl. Hierdoor is het van groot belang om de vitaliteit van je werknemers op de juiste manier te managen. Vitaliteit management is niet alleen belangrijk om ziekteverzuim te voorkomen, maar ook dat je medewerkers zich lekkerder in hun vel zitten en daardoor beter presteren op de werkvloer.

Duurzame inzetbaarheid

Een plezierige werksfeer zorgt voor vitale medewerkers. Ook al is een medewerker niet aan het verzuimen, toch kan je binnen jouw organisatie werken aan de behoefte op het gebied van vitaliteit management. Hierdoor is het van groot belang om de vitaliteit van je werknemers op de juiste manier te managen.

Preventie management

Duurzame inzetbaarheid door inzet van het Prana preventieplan. Een preventieplan zorgt ervoor dat je op een positieve en dynamische wijze jouw bedrijf gezond houd. De inzet van een preventieplan kan je op diverse wijze inzetten zoals, per individu, team of gehele organisatie. Het doel van dit preventie plan is dat je medewerkers hun comfortzone verruilen voor een leerzone. Door zichzelf te ontwikkelen van kennis, vaardigheden zullen ze zichzelf makkelijker aan kunnen passen aan verandering binnen de organisatie. De medewerkers zijn hierdoor duurzaam inzetbaar in een organisatie die zich op haar beurt duurzaam verhoudt tot haar dynamische omgeving.

De inzet zal op basis van het onderstaande Prana energiemodel geschieden waarbij er spraken is van de 3 kern elementen, Fysiek, Mentaal en Sociaal;

Prana energie model

Events & Workshops

Beloon je medewerkers met gezondheid.

Om optimaal te kunnen functioneren dient er een goede ‘fit’ te zijn tussen de persoon en de omgeving. Dit impliceert een balans tussen de (fysieke en mentale) belasting veroorzaakt door de omgeving (werk en privé) en de eigen belastbaarheid van de medewerker.

Om de juiste balans te vinden op het gebied van zowel in- als ontspanning, organiseert Prana Total Vitality masterclasses, workshops of events zoals;

  • Stressmanagement
  • Netwerk, Business Events
  • Teambuilding
  • Workshop en/of Lezing
  • In- ontspanning activiteiten

Samenwerken en elkaar helpen waarbij ontspanning, kennis en inzicht met elkaar worden gedeeld. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in de mogelijkheid om deze actieve, sportieve of thema events zowel regionaal als internationaal te organiseren.

Voor een op maat gemaakt preventieplan: neem contact op of laat een bericht achter. Wij maken graag tijd vrij voor een kennismaking en inventarisatie gesprek.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises