Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Kosten personal training omgeving Weert

Gebruikmaken van onze diensten en mogelijkheden is investeren in je persoonlijke vitaliteit en dus je toekomst. Steeds meer mensen willen verantwoord sporten/bewegen op een tijd en plaats waar hun voorkeur naar uit gaat.

Kosten Prana Total Vitality

Prana stemt deze wensen af op jouw wensen om zo tot een persoonlijk en resultaat gericht programma te komen. In één van onze de studio's, aan huis, bedrijfslocatie of op een andere gewenste locatie, het is allemaal mogelijk!

Na een vrijblijvende kennismaking kies je zelf welke investering je wilt maken voor een gezondere en energiekere leefstijl. De daadwerkelijke kosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijke keuze . Denk hierbij aan; je doelstelling, de frequentie per week van persoonlijke training of groepstraining, sport in de studio of op locatie, enz.

Kosten personal training én meer

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt voor de standaard diensten en daarbij de kosten vermeld:

Personal Training (1 op 1)  € 61,04
Semi Personal Training (2-3 pers) € 34,88
Small Group Training (4-8 pers) € 17.44
Prana online €  7.65
Prana Persoonlijk Fitheidsplan (v.a.) € 49.05
Prana Massage € 34.88
Prana Gedragsverandering € 34.88
Prana Voeding & Suppletie v.a. € 34.88
Fysio Fitness 1x per week € 32.60
Fysio Fitness onbeperkt € 59.95
Fysio Fitness 10 trainingskaart € 97.40


Gezien wij een op maat gemaakte programma’s aanbieden voor mens en organisatie nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Hierbij kunnen we onze dienstverlening afstemmen op de gewenste behoefte en doornemen welke investering hiervoor nodig is. Dit gesprek kan bij je thuis, op de bedrijfslocatie of in één van onze studio's in Weert of Nederweert plaatsvinden.

Voor een op maat gemaakt (leefstijl) preventieplan: neem contact op of laat een bericht achter. Wij maken graag tijd vrij voor een kennismaking en inventarisatie gesprek.

Bovenstaande bedragen geven je een indicatie van onze tarieven in de studio en zijn exclusief 9% of 21% b.t.w. (m.u.v. Fysio Fitness). Hierdoor kunnen overige tarieven afwijken.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises