Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Fitheidsplan

Tijdens een uitgebreid intake gesprek wordt een fitheidsplan opgesteld. Met het fitheidsplan van Prana Total Vitality wordt er gekeken naar jouw doelen en wensen die tijdens het gesprek worden vastgelegd

1# Intake

Het plan bestaat uit vier verschillende stappen waarvan het intake gesprek de eerste stap is. Om de belastbaarheid (fysieke capaciteiten) te bepalen worden er ook een aantal fysieke testen gedaan. Zo kunnen we de belasting (de training) aanpassen aan de belastbaarheid. Onderdelen zijn oa. Houdingsanalyse, leefstijlvragenlijst, stretch, kracht, balans en uithoudingsvermogen testen.
 

2# Plan

Naar aanleiding van de eerste stap, waar alle doelen zijn vastgelegd, volgt nu de stap om het daadwerkelijk in werking te gaan zetten. Samen wordt er gekeken naar de mogelijkheden rondom het plannen van de dagen. Wil jij één keer in de week, meerdere uren per week of een ander aantal keer per week bij elkaar komen om te werken aan het plan? Wij zorgen er samen voor dat dit vooraf voor beide partijen duidelijk is zodat er gestructureerd aan het plan gewerkt kan worden. Alle gegevens van de intake worden verwerkt in een persoonlijk plan en digitaal óf hardcopy aangeboden.

3# Actie

Hebben wij alle benodigde informatie verzameld, doelen en wensen vastgelegd en het plan samen ontworpen? Dan is het nu tijd om eindelijk om te sporten! Afhankelijk van de huidige staat wordt er van start gegaan op een bepaald niveau dat voor jou zowel prettig als uitdagend is. Heb jij bijvoorbeeld al jaren niet meer gesport dan ziet het begin er anders uit dan van een individu die nog altijd gesport heeft maar een niveautje hoger wilt gaan. Dit is dé stap waar jij moet laten zien dat je het wilt, laat je dit zien? Dan zorgen wij er samen voor dat de gewenste doelen behaald worden! 

4# Resultaat

De laatste stap is natuurlijk het terug kijken naar het begin. Bij de resultaat meting worden ook weer de testen herhaald die bij de opstart zijn gedaan. Deze gegevens worden verwerkt in een persoonlijk resultaten rapport. Zo wordt voor jou duidelijk wat de resultaten zijn van je inspanning en waar je op dat moment staat!

Wil jij zo snel mogelijk beginnen met het nemen van de eerste stap? Neem dan direct contact met ons op via ons contactformulier en dan zorgen wij voor de rest!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9.7 Gebaseerd op 42 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises