Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Diensten

Wil jij sporten met een personal trainer op locatie of aan huis? Of wil je je eetpatroon veranderen in combinatie met sporten? Bij Prana Total Vitality bieden wij dit en nog vele andere diensten aan.

Totaalpakket

Hiernaast bieden wij jou tegelijkertijd mentale coaching aan. Doordat wij samen met jou aan de slag gaan om bijvoorbeeld te werken aan jou eetpatroon, staan wij sterker dan wanneer je dit alleen zou doen. Hierdoor ontstaat er een mooie combinatie van handelingen, namelijk het combineren van coaching, personal training en voeding. Dit zijn dé drie belangrijkste elementen om jouw oude gewoontes te doorbreken!

Bij Prana willen wij jou een totaal pakket aanbieden, ongeacht of je alleen wenst te sporten, voedingsadvies wilt of beide. Wij kijken naar je huidige situatie, waar jij naar toe wilt en hoe we dit gaan realiseren! Ervoor zorgen dat één oude gewoonte doorboord wordt en er gedragsverandering plaatsvindt, is waar de kracht ligt wanneer je voor duurzaam resultaat wilt gaan! Om te zorgen dat er advies en coaching op maat geleverd kan worden, vindt er eerst een intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden de behoeften, wensen en doelen besproken. Afhankelijk van het intake gesprek wordt er een plan uitgeschreven en gaan wij samen voor het beste resultaat!

Onze diensten

Personal training:
Wij beloven je dat wij niet simpelweg alleen een coach zijn, wij willen verder gaan dan dit. Wij willen je inspireren, als leraar fungeren en natuurlijk motiveren!

Fitheidsplan:
Met onze persoonlijke fitheidsplan bedenken wij een plan, dat gebaseerd is op jouw doelen, om dit te realiseren.

Personal training aan huis:
Vind jij sporten aan huis comfortabeler, leuker of komt dit je simpelweg beter uit? Dan bieden wij al onze diensten ook bij jou thuis aan. Met wat creativiteit komen wij verder!

Massage en Taping:
Naast het harde werken bieden wij ook massages aan om weer te kunnen ontspannen. Daarnaast kunnen wij ook sport taping aanbrengen.

Voedingsadvies:
Samen gaan wij kijken naar jou eetgedrag en beoordelen wat er anders kan. Gezond eten met een gecontroleerd eetgedrag kan namelijk wonderen doen verrichten! 

Workshops:
Naast alle persoonlijke diensten bieden wij ook leuke workshops aan waar je met een groep aan mee kunt doen. Maar vergis je niet, naast alle gezelligheid gaat er hard gewerkt worden!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises