Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Personal trainer Geldrop

Ben jij woonachtig in Geldrop en ben je op zoek naar een personal trainer? Dan ben je bij Prana Total Vitality bij het juiste adres. De trainingen die wij aanbieden zijn doelgericht en volledig op maat naar jouw doelen en wensen.

Wij geven personal training op onze locaties, maar ook bij jouaan huis. Het enige wat we nodig hebben is een paar vierkante meter waar we met jou aan de slag kunnen. Materialen die worden gebruikt tijdens de trainingen nemen we zelf mee. Heb je interesse in personal training in Geldrop? Neem dan snel contact met ons op!

Intake gesprek

Voordat we te werk gaan wordt er eerst een intake gesprek gehouden. Tijdens dit gesprek formuleren we jouw doelen en wensen. Daarnaast bespreken we ook een beweeg-, medische analyse en andere belangrijke zaken om zo tot een verantwoord leefstijl programma te komen. Op deze manier komen we op een fitheidsplan die het hele traject wordt gebruikt om zo samen je doelen en wensen te behalen. Bij Prana Total Vitality geloven we in het behalen van doelen op lange termijn voor het beste resultaat. Zo kom je samen met je personal trainer in Geldrop, stap voor stap tot de eindstreep!

Totaal pakket

Jouw personal trainer in Geldrop biedt je verschillende diensten. Zo is het ook mogelijk om meerdere diensten te combineren. Dit geldt voor inspanning maar ook ontspanning. De diensten die je personal trainer in Geldrop aanbiedt zijn:

  • Personal training (aan huis): Prana Total Vitality biedt jou personal training op locatie maar ook aan huis. Zo komt jouw personal trainer in Geldrop gewoon bij jou thuis om vervolgens samen met jou, je doelen en wensen de behalen. Zo is je personal trainer niet alleen een coach, maar ook een leraar, een inspiratiebron en motivatiebron.
  • Fitheidsplan: Voordat we te werk gaan, stellen we eerst samen een fitheidsplan op. In dat plan formuleren we al jouw doelen en wensen.
  • Fysiofitness: fysiofitness-sessies kunnen verschillende oefeningen bevatten, zoals krachttraining, cardiovasculaire oefeningen, balanstraining en stretching. 
  • Massage en Taping: Naast het inspannen is ontspannen ook erg belangrijk. Zo bieden wij naast de trainingen ook verschillende soorten massages aan. Daarnaast kunnen wij ook sport taping aanbrengen bij klachten in de gewrichten. 
  • Voedingsadvies: Wij gaan samen kijken naar je eetgedrag en kijken vervolgens wat er eventueel beter kan. Gecontroleerd eetgedrag in combinatie met gezond eten kan namelijk erg goede resultaten opleveren. 
  • Workshops: Naast de persoonlijke diensten bieden wij ook workshops aan. Deze workshops kun je volgen in een groep, wat naast het harde werken ook erg gezellig is.

Soorten trainingen

Personal training in Geldrop werkt doelgericht op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Zo wordt er naast de trainingen ook de bewustwording verhoogd, wat weer een versterkend effect heeft op het aanleren van vaardigheden op het gebied van sport. Jouw personal trainer in Geldrop biedt je ondersteuning bij diverse expertise, zoals: sport specifieke trainingen of workshops, romp en stabiliteit trainingen, mentaal weerbaarheid, houdingsanalyses. sport specifieke of corrigerende oefeningen en voeding- en suppletie en trainingsmethode met periodisering op gebied van sport. 

Ben je geïnteresseerd in een personal trainer in Geldrop? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op de site of neem telefonisch op via: +31 (0)6 45 612 576 óf +31 (0)6 46 308 424 en ontdek wat voor jou de voordelen zijn!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises