Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Personal trainer Valkenswaard

Woon jij in Valkenswaard en ben je opzoek naar een personal trainer? Dan is Prana Total Vitality dé personal trainer voor jou! Wij bieden niet alleen personal training op onze locaties aan, maar doen dit bij jou thuis!

Afhankelijk van het intake gesprek wordt een plan voor je uitgeschreven en gaan we er samen voor zorgen deze te behalen. Zo zijn de trajecten volledig op maat naar jouw doelen en wensen! Prana Total Vitality is veel meer dan alleen jouw personal trainer in Valkenswaard. Je leest hier alle voordelen!

Intake gesprek

Ben je geïnteresseerd in personal training in Valkenswaard? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek stellen we een fitheidsplan op dat volledig gebaseerd is op jouw doelen en wensen. Verder bespreken we ook nog de beweeg- en medische analyse en andere belangrijke zaken. Op deze manier komen we samen tot een verantwoord leefstijl programma. Bij Prana Total Vitality staan wij achter het behalen van doelen op lange termijn. Het behalen van het beste resultaat heeft namelijk tijd nodig. Door telkens samen doelen op te stellen blijf je gemotiveerd en kom je stap voor stap dichter bij de eindstreep!

De diensten van jouw personal trainer in Valkenswaard

Bij Prana Total Vitality bieden we jou een totaalpakket aan. Zo biedt jouw personal trainer in Valkenswaard diensten aan voor fysieke en mentale coaching. Je leest ze hieronder:

  • Personal training (aan huis): Wij zijn veel meer dan alleen jouw personal trainer. Zo willen we je inspireren, dienen als leraar en een motivatiebron voor je zijn.
  • Fitheidsplan: Tijdens het intakegesprek maken we een persoonlijk fitheidsplan, dat volledig gebaseerd is op jouw doelen en wensen. Zo gaan we stap voor stap de werk om zo vervolgens je doelen te realiseren.
  • Fysiofitness: Samen doorlopen we een op maat gemaakt trainingsplan om jouw algehele fitheid en vitaliteit te verbeteren.
  • Massage en Taping: Vaak vergeten mensen dat naast het inspannen, ontspannen ook erg belangrijk is voor de gezondheid. Zo biedt jouw personal trainer in Valkenswaard ook massages aan in verschillende vormen.
  • Voedingsadvies: Naast voldoende beweging, ontspanning en gezond eten is ook suppletie een goede ondersteuning van je weerstand. Samen gaan we kijken naar wat jij op een dag eet en beoordelen wat er eventueel anders kan. Gezond en gecontroleerd eetgedrag in combinatie met beweging kan wonderen verrichten.
  • Workshops: Als laatst biedt Prana Total Vitality ook leuke workshops aan waar je met een groep aan kunt meedoen. Behalve dat dit erg gezellig is wordt er ook hard gewerkt. 

Neem snel contact met ons op en ontdek wat personal training in Valkenswaard voor jou inhoudt!

Trainingen van personal training Valkenswaard

De trainingen van personal training Valkenswaard zijn volledig gemaakt op maat naar jouw doelen en behoeftes. Zo zijn we niet alleen met de trainingen bezig, maar werken we doelgericht op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Op deze manier wordt de bewustwording verhoogt wat weer helpt met het aanleren van sportgerelateerde vaardigheden. 

Bij Prana Total Vitality ondersteunen onze personal trainers in Valkenswaard je bij verschillende trainingen, namelijk: sport specifieke trainingen of workshops, stabiliteits- en romptrainingen, mentaal weerbaarheid, houdingsanalyses, sport specifieke of corrigerende oefeningen en voeding en suppletie en als laatst trainingsmethode met sport specifieke periodisering. 

Ben je geïnteresseerd in personal training in Valkenswaard, neem dan contact met ons op via het contactformulier op de site! Wij nodigen je graag uit voor een vrijblijvende afspraak.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises