Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Over ons

Prana Total Vitality is een personal trainingsorganisatie die met resultaat gerichte concepten werkt op het gebied van trainen, coachen en begeleiden van mensen. Met motivatie en inspiratie als krachtbron staat gedragsverandering centraal binnen de reis naar een gezonde leefstijl.

Trainers

Onze trainers staan garant om u te helpen naar meer energie en levenskracht.

Prana Total Vitality B.V. is een initiatief van Jean-Paul Coenen en Nick Peeters, twee ervaren fitness specialisten en ervaringsdeskundige met samen meer als 30 jaar branche ervaring op het gebied van sport, fitness, personal training & coaching, bedrijfscoaching, mentale coaching, voeding, bootcamp, loopscholing, bokstraining, etc. Na een aantal jaar samen te hebben gewerkt, werd in augustus 2014 Prana Total Vitality B.V. opgericht.

Samen sta je sterker

 Persoonlijke aandacht, respect, professioneel en plezier zijn de kernwaarden binnen ons team en organisatie.

Het Prana team is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen op leefstijl gebied. Preventieve aanpak bij het uitvoeren. Ons team zal u helpen op basis van wetenschappelijke onderbouwde trainingsprogramma’s en zal u op een professionele wijze begeleiden en ondersteunen op het gebied van individuele- en/of groepsactiviteiten, beweeg assessment, coaching programma’s, zelf management en voeding.

Prana heeft inmiddels een ruim netwerk opgebouwd met professionals zoals; trainers, specialisten en therapeuten op fysiek en metaal vlak.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9.7 Gebaseerd op 42 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises