Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Small Group Training

Persoonlijk contact, met alsnog een sociaal randje. Small Group Training van Prana Total Vitality biedt je een personal training ervaring waarbij je alsnog in contact komt met gelijkgestemden. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Grenzen verleggen kan iedereen!

Echter is het van groot belang dat dit op een verantwoorde en gezonde manier gebeurd. Dit is de reden dat Prana Total Vitality voor de small group sessies, de Performance Groepssessies & Boks2Fit trainingen heeft ontwikkeld.

Samen een doel stellen

Tijdens de Prana groepssessies werk je aan persoonlijke doelstellingen. Prana biedt momenteel de performance groepsessies en boks2fit trainingen aan Dit zijn afwisselende trainingen waarbij de activiteiten worden afgestemd op jouw belastbaarheid. Je ervaart een plezierige en progressieve groepstraining gecombineerd met functionele trainingsvormen. Tijdens een Total body training wordt er gewerkt aan kracht, stabiliteit, snelheid, uithoudings- en doorzettingsvermogen.

Of het nu gaat om afvallen, figuurcorrectie of blessure preventie, door onze persoonlijke benadering krijgt iedereen de juiste aandacht en begeleiding. De Prana groepssessies zijn door onze ervaren Personal Trainers samengesteld, zo werk je op een verantwoordelijke manier aan een gezondere toekomst.

Small group training bij Prana Total Vitality

Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam! Naast goede en gezonde voeding, voldoende beweging en een juiste balans tussen in- en ontspanning biedt suppletie goede ondersteuning van je weerstand.

Word dus snel fitter, slanker en energieker, met een lichaam dat beter in vorm en balans is. Binnen de Prana dienstverlening coachen en begeleiden we jou naar een energiekere leefstijl. Voeding en suppletie kan hierbij een belangrijk aspect zijn. Wij werken samen met Fittergy en zorgen ervoor dat je snel en verantwoord en effectief resultaat behalen. Fittergy is een Nederlandse organisatie die leefstijl programma’s, producten en trainingskuren ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises