Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Personal trainer Roermond

Ben je opzoek naar een personal trainer in omgeving Roermond? Prana Total Vitality biedt jou personal training op locatie en aan huis. Het enige wat je thuis nodig hebt is een paar vierkante meter waar wij met jou aan de slag kunnen. Onze trajecten stemmen we af op jou wensen en doelstellingen. Dit doen we door middel van een intake gesprek. Om tot een verantwoord programma te komen zullen we ook kijken naar de beweeg-, medische analyse en andere belangrijke zaken.

Bekijk de diensten van jouw personal trainer nabij Roermond

Prana Total Vitality biedt jou verschillende diensten aan. Wij zijn namelijk niet alleen jouw personal trainer in Roermond maar veel meer dan dat.

  • Personal training: Prana Total Vitality is jouw personal trainer in Roermond maar wil je ook graag inspireren, dienen als leraar en je natuurlijk motiveren.
  • Fitheidsplan: dit plan is volledig gebaseerd op jouw doelen en wensen.
  • Fysiofitness: dit trainingsprogramma is volledig op jou toegespitst om jouw algehele vitaliteit en fitheidsniveau te verbeteren.
  • Massage en taping: naast het inspannen is ontspannen ook erg belangrijk. Zo bieden wij ook massages aan en kunnen wij sport taping aanbrengen mocht dit nodig zijn.
  • Voedingsadvies: wij gaan samen kijken naar jouw eetpatroon en kijken wat er wellicht beter kan. Gezond eten in combinatie met een gecontroleerd eetgedrag kan namelijk erg helpen.
  • Workshops: wij bieden ook groepsworkshops aan. Dit is niet alleen gezellig maar er wordt ook erg hard gewerkt!

Doelen en wensen

Heb jij een doel voor ogen maar weet je niet hoe je deze kunt behalen? Jouw personal trainer in Roermond kan je daarbij helpen! Met behulp van een fitheidsplan gaan wij je doelen en wensen formuleren en een plan maken om zo je doel(en) te behalen. Bij Prana Total Vitality staan wij achter het behalen van doelen op lange termijn.  Het behalen van je doelen heeft namelijk tijd nodig. Wij helpen je hierbij te motiveren en zo kom jij stap voor stap dichter bij je doel.

Personal training aan huis in Roermond 

Ben je niet in de gelegenheid om naar onze locatie te komen of wil je simpelweg liever dat we langskomen? Dit is allemaal mogelijk! Prana Total Vitality komt ook graag naar Roermond voor personal training. Dit doen we door personal training aan huis te geven. Materialen die we gebruiken tijdens de trainingen nemen we allemaal zelf mee. Het enige wat we nodig hebben een paar vierkante meter. Alle trajecten zijn afgestemd op jouw doelen en behoeftes zodat jij lekker aan de slag kan gaan. Tevens kun je ook verschillende diensten combineren. Denk hierbij aan ontspanning en inspanning. Neem snel contact met ons op en ontdek welke voordelen personal training in Roermond voor jou heeft.

Trainingen 

Jouw personal trainer Limburg, Roermond, werkt doelgericht op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Hierdoor zijn we niet alleen met de trainingen bezig, maar kijken we ook naar wat je hoe we je bewustwording kunnen verhogen. Wij kunnen je ondersteuning bieden op verschillende vlakken, zoals: sport specifieke trainingen of workshops, romp en stabiliteit trainingen, mentaal weerbaarheid, houdingsanalyses, sport specifieke of corrigerende oefeningen en voeding- en suppletie, trainingsmethode met sport specifieke periodisering. 

Personal trainer in Roermond nodig? Neem contact met ons op en ontdek wat Prana Total Vitality voor jou inhoudt!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises