Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Het Prana Team

Onze passie en motivatie is om doelgericht op fysiek, mentaal en sociaal vlak met cliënten te werken aan een gezondere leefstijl.

Jean-Paul Coenen Eigenaar Prana PT, Personal Trainer & Masseur

Mensen helpen bij het verbeteren van hun leef kwaliteit, dat is mijn passie. Met mijn jarenlange branche ervaring sta ik klaar om mens en organisatie te helpen met het realiseren van hun vitale doelen.

Meer over Jean-Paul Coenen
Wesley Frenken Prana Personal Trainer Groepstrainer

Vanaf dat ik kan lopen ben ik bezig geweest met sport. Tot mijn 14e heb ik actief gevoetbald waarna ik op mijn 16e meer interesse begon te krijgen voor het fitnessen. 

Meer over Wesley Frenken
Demi Wienbeck Prana Personal Trainer Groepstrainer, Masseuse

Ik ben een vrolijk en enthousiast persoon met een passie voor sport. In voor een grapje, maar tijdens het geven van een training serieus en fanatiek. Ik vind het leuk en krijg er energie van wanneer ik mensen kan motiveren, zie bewegen en doelen behaald worden.

Meer over Demi Wienbeck
Cis Brans Prana Personal Trainer, Groepstrainer, Masseur

Ik ben al sinds jongs af aan zeer actief bezig met allerlei verschillende manieren van bewegen, zo ben ik al meerdere sporten uitgeprobeerd en ben ik nu op hoog niveau aan het Breakdancen. 

Meer over Cis Brans
Twan Salmans Prana Personal Trainer, Groepstrainer

Ik ben een vechtsporter in hard en nieren. Ik ben op mijn 4e begonnen met judo en op mijn 12e begonnen met boksen. Hierna is mijn passie voor vechtsport echt ontstaan en ben ik MMA (Mixed Martial Arts) gaan doen.

Meer over Twan Salmans
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag