Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Het Prana Team

Onze passie en motivatie is om doelgericht op fysiek, mentaal en sociaal vlak met cliënten te werken aan een gezondere leefstijl.

Jean-Paul Coenen Eigenaar Prana PT, Personal Trainer & Masseur

Mensen helpen bij het verbeteren van hun leef kwaliteit, dat is mijn passie. Met mijn jarenlange branche ervaring sta ik klaar om mens en organisatie te helpen met het realiseren van hun vitale doelen.

Meer over Jean-Paul Coenen
Nick Peeters Eigenaar Prana PT, Personal Trainer & Voedings- en suppletie adviseur

Op 17 jarige leeftijd ben ik mijn carrière gestart bij het Ministerie van Defensie als beroepsmilitair. Na deze periode ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een landelijke organisatie.

Meer over Nick Peeters
Fleur Augustinus Prana Personal Trainster & Opleiding Ergotherapie

Tijdens mijn opleiding “sport & beweging” aan het CIOS heb ik me gespecialiseerd als fitnessinstructrice en lifestyle coach. Omdat ik me nog verder wilde ontwikkelen ben ik door gaan studeren voor ergotherapeut.

Meer over Fleur Augustinus
Wesley Frenken Prana Personal Trainer Groepstrainer

Vanaf dat ik kan lopen ben ik bezig geweest met sport. Tot mijn 14e heb ik actief gevoetbald waarna ik op mijn 16e meer interesse begon te krijgen voor het fitnessen. 

Meer over Wesley Frenken
Carmen Vleeshouwers Prana Personal Trainer Groepstrainer, Masseuse

Vanaf klein kind zijnde vind ik het leuk om actief bezig te zijn en veel te sporten. Zelf heb ik vanaf mijn 8ste in de selectie geturnd. Vanwege de studie heb ik ervoor gekozen om dit op recreatief niveau te gaan doen.

Meer over Carmen Vleeshouwers
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag