Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Conditie verbeteren

Je conditie is een belangrijk aspect van je gezondheid. Het opbouwen, verbeteren en behouden van een goede conditie is dan ook essentieel om gezonder te worden. Heb je een goede conditie? Dan voel je je ongetwijfeld een stuk fitter.

Wat is conditie eigenlijk?

Hoewel veel mensen dit denken is conditie niet slechts hoe lang jij kunt hardlopen. Je conditie is veel meer dan alleen je uithoudingsvermogen. Een goede conditie hebben heeft te maken met de volgende aspecten;

  • kracht
  • uithoudingsvermogen
  • lenigheid 
  • snelheid
  • coördinatie

Wil je een goede conditie? Dan moet je ervoor zorgen dat deze 5 aspecten tot een goede uitvoering komen. Het is geen ramp als jij voor het ene aspect wat meer aanleg hebt dan het andere. Ze hebben allemaal met elkaar te maken en het ene aspect versterkt het andere. Het hebben van een goede conditie zorgt er niet alleen voor dat jij je trainingen langer volhoudt en beter kan uitvoeren maar verkleint ook de kans op blessures. Daarbij krijgt je immuunsysteem een boost en verlaag je de kans op hart- en vaatziekten. 

Hoe verbeter ik mijn conditie?

Het verbeteren van je conditie kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je kiezen voor duursporten zoals hardlopen of voor hoge intensiteit interval trainingen. Het opbouwen van conditie is nooit makkelijk en je hebt er doorzettingsvermogen voor nodig, op welke manier je dit ook doet. 

Je conditie verbeteren doe je dus door grenzen te verleggen en dat kan iedereen. Het is echter wel van belang dat dit op een gezonde manier gebeurt. Bij Prana Total Vitality kun je door middel van performance groepssessies en boks2fit trainingen aan je persoonlijke doelstellingen werken en een optimaal resultaat behalen. Deze groepstrainingen zijn afgestemd op je belastbaarheid en tijdens deze Total body training wordt er gewerkt aan kracht, stabiliteit, snelheid, uithoudings- en doorzettingsvermogen.

Conditie verbeteren met Prana Total Vitality

Bij Prana kun je kiezen voor verschillende trainingsvormen. Zo kun je kiezen voor een training aan huis wanneer jij bijvoorbeeld maar weinig tijd hebt. Onze trainers verzorgen de materialen zodat jij nergens meer aan hoeft te denken. Op die manier kun jij vanuit je woonkamer je conditie verbeteren. Ook kun je er bij ons voor kiezen om in groepsverband te sporten. Bij een semi personal training werk jij met 1 of 2 anderen aan je conditie onder begeleiding van een personal trainer. De combinatie van sociaal contact en de een-op-een begeleiding zorgen ervoor dat jij op een leuke manier je conditie kunt verbeteren. Kies je voor een groepssessie? Dan word je door 3 tot 7 anderen gemotiveerd om jouw conditie te verbeteren.

Veelgestelde vragen

Hoe verbeter ik mijn conditie?

Je conditie kun je op verschillende manieren verbeteren. Dit kun je doen door middel van duurtrainingen zoals hardlopen of hoge intensiteit intervaltraining. Het belangrijkste hierbij is dat je op een gezonde manier je grenzen verlegt. Als jij niet traint tot je vermoeid bent zul je je conditie ook niet verbeteren.

Hoe snel kun je conditie opbouwen?

Als jij traint om je conditie te verbeteren kun je al na enkele weken verschil voelen. Hoe snel dit precies gaat is echter afhankelijk van jou persoonlijk, je training en de intensiviteit en frequentie hiervan.

Waardoor wordt je conditie beïnvloed?

Je conditie wordt beïnvloed door verschillende factoren. Zo zijn uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid, snelheid en coördinatie van je spieren de belangrijkste factoren die hierin een rol spelen. Ook kunnen je leeftijd, stress en slaap een effect hebben op jouw conditie.

Welk schema past bij mij?

Welk schema het beste bij jou past is afhankelijk van jou persoonlijk. Een trainingsschema kun je namelijk het beste laten opstellen door een expert. Iedereen is anders en door de training af te stellen op je persoonlijke belastbaarheid en doelstellingen bereik jij zo snel mogelijk het optimale resultaat.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises