Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Colofon

De website https://www.pranatotalvitality.nl/ is het officiële orgaan van Prana Total Vitality.

Disclaimer

De disclaimer van Prana Total Vitality is op de gehele website van toepassing. Onder het copyright van Prana Total Vitality valt: alle video’s, foto’s, informatie en teksten. Ondanks het professionalisme en de toewijding van het team is er ten alle tijde de mogelijkheid dat er onvolledige of incorrecte informatie wordt verleend/gepubliceerd. Op alle foto’s, teksten en video’s kunnen er geen rechten worden ontleent, Prana Total Vitality is dan ook nooit aansprakelijk voor eventuele schade dat, op welk aard dan ook, is ontstaan na gebruik van de website. Zie hier de volledige disclaimer.

Auteursrecht

Het gebruiken van de afbeeldingen of teksten van de website voor oneigenlijk of ongeautoriseerd gebruik maakt inbreuk op de intellectuele rechten van Prana Total Vitality. Het overnemen van deze inhoud is niet toegestaan zonder dat er schriftelijke toestemming is gegeven.

Privacy

Klik hier voor onze privacy verklaring.

Totstandkoming van de website

Door nauwe samenwerking, sinds 2020, met online marketing bureau Cross Internet is onze nieuwe website gelanceerd. De samenwerking is blijvend zodat de site goed onderhouden kan worden in de online wereld waar constante veranderingen worden doorgevoerd. Door de lancering van de nieuwe site is er weer duidelijke structuur in de website ontstaan en zijn wij weer gereed voor de nabije toekomst.

Contact

Voor eventuele vragen kun je hier contact met ons opnemen.