Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Massage Roermond

Op zoek naar ontspanning? Prana Total Vitality biedt jou de beste massages in Roermond en daar buiten. Zo kun je komen naar één van onze locaties in Weert en Nederweert of geven wij je een massage aan huis in omgeving Roermond!

Naast het regelmatig inspannen van je lichaam, is ontspannen ook erg belangrijk om gezond en fit te blijven. Zo bevorderen ze je weerstand, maar nemen ze ook stress en spanningen weg. De massages in Roermond zijn voor iedereen beschikbaar, ook als je geen andere diensten afneemt van Prana Total Vitality. Plan vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van een massage zelf!

Goede mindset en een fit lichaam

Tegenwoordig wordt er bijna geen tijd meer genomen voor ontspanning, terwijl dit wel erg goed voor je is. Zo kan een massage jouw lichaam en geest erg positief beïnvloeden, waardoor je gezondheid verbeterd wordt. Behalve dat brengt een massage nog meer voordelen met zich mee:

  • Een massage stimuleert de doorbloeding
  • Een massage voert de afvalstoffen af
  • Een massage verbetert de belastbaarheid
  • Een massage zorgt voor mentale en fysieke ontspanning
  • Een massage helpt het voorkomen van een blessure
  • Een massage bevordert de spierconditie in een herstel periode

Maak snel een afspraak voor een heerlijke massage in Roermond!

Massage en taping in Roermond

Naast de massage in Roermond kunnen wij ook sport taping aanbrengen. Sport taping is filter dun, ventilerend, vocht bestendig, anti-allergisch en niet schadelijk voor de huid. Als je klachten hebt aan je gewrichten kan tape worden in gezet als extra ondersteuning en kan sport taping spieren beïnvloeden om spanningstoename of afname te realiseren. Heb je dus klachten aan het bewegingsapparaat, neem dan contact met ons op, dan zorgen wij dat de sport taping goed wordt aangebracht!

Soorten massages in Roermond

Prana Total Vitality biedt jou meerdere soorten massage in Weert of Roermond aan. Zo heb je keus uit 4 soorten massages die allemaal zorgen voor een ander effect!

Sportmassage

Bij een sportmassage wordt de ophoping van afvalstoffen uit de spieren gemasseerd, wordt de stofwisseling bevorderd en wordt het herstel van je spieren en lichaam bevordert. Bij de sportmassages wordt er dan ook een stuk steviger gemasseerd dan bij de ontspanningsmassages. 

Ontspanningsmassage 

Bij een ontspanningsmassage wordt er veel zachter gemasseerd, om zo je spieren en je lichaam echt te laten ontspannen. Hierdoor ga je je geestelijk ook fitter door voelen en neemt het stress weg. 

Bindweefselmassage

Naast de bovengenoemde massages in Roermond heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling en een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Ook bevordert het de doorbloeding, versnelt het de afvoer van de afval stoffen en zorgt het voor een verbeterde effectiviteit van de spieren. Tijdens de massage maken we namelijk verklevingen los en kunnen er afvalstoffen vrijkomen. 

Hot Stone massage

Als laatst kun je ook kiezen voor de Hot Stone massage in Roermond. Zo begint deze massage met een normale massage van het lichaam en wordt er daarnaast gebruik gemaakt van verwarmde basalt stenen. Als het lichaam vervolgens is gemasseerd met deze warme stenen, zullen ze op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren namelijk de energiestromen waardoor de bloed- en lymfstromen beter gaan stromen. Op deze manier kunnen de blokkades in spierweefsel eenvoudiger worden herstelt. Behalve dat is de Hot Stone massage ook nog eens heerlijk verwarmend en ontspannend. 

Heb je interesse in een van deze massages en ben je woonachtig in omgeving Roermond? Plan dan snel een afspraak in bij Prana Total Vitality!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises