Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Lichamelijke klachten verminderen

Voor een fit en gezond lichaam is het belangrijk om een balans te vinden in je belastbaarheid. Naast gezonde voeding en voldoende beweging is daarom ook ontspanning van groot belang om lichamelijke klachten te verminderen.

Voordelen van massage en taping

Terwijl een massage veel voordelen kan hebben nemen de meeste mensen hier simpelweg de tijd niet voor. Naast ontspanning door middel van massages kan ook Taping, het tapen om gewrichten te ondersteunen of spieren te beïnvloeden, lichamelijke klachten verminderen. 

Dat we zo nu en dan ook even moeten ontspannen is dus wel duidelijk. Om deze reden biedt Prana niet alleen voedingsadvies en begeleiding tijdens het sporten maar zijn ook massages een extra dienst om een fit lichaam en een gezonde geest te realiseren. Massages bieden dan ook talloze voordelen voor lichaam en geest en ze kunnen daarmee onverklaarbare lichamelijke klachten verminderen. Zo bevorderen ze bijvoorbeeld je weerstand. Ook nemen ze stress en spanningen weg waardoor jij je dagelijkse prestaties kunt verbeteren en je beter belastbaar bent. Daarbij wordt de doorbloeding in de spieren gestimuleerd en bevordert het de spierconditie in je herstelperiode. De kans op (sport-) blessures wordt hiermee dus kleiner. Door de gestimuleerde afvoer van afvalstoffen voel jij je mentaal en fysiek helemaal fit. 

Ook Sport Taping kan lichamelijke klachten verminderen. Sport Taping is de verzamelnaam voor het tapen van het lichaam door middel van dunne elastische tape. Deze tape is huidvriendelijk en ventilerend en kan daarom bij vrijwel iedereen gebruikt worden. Door gewrichten te tapen worden deze extra ondersteund bij inspanning. Ook kunnen spieren worden beïnvloed om spanningstoename of -afname te realiseren en op deze manier voordelen te bieden tijdens inspanningen. Het voorkomt en verhelpt niet alleen blessures maar verbetert ook jouw prestaties.

Massages

Prana Total Vitality biedt verschillende soorten massages voor fysieke maar ook psychische ontspanning en kan daarmee gericht lichamelijke klachten verminderen. Van deze behandelingen kan ook gebruik gemaakt worden wanneer er geen andere diensten van Prana worden afgenomen. Zo biedt Prana de volgende massages;

 • De sport massage
  Een sport massage is een relatief stevige massage die de ophoping van afvalstoffen vermindert en hiermee de stofwisseling bevordert. Spierherstel wordt hiermee gestimuleerd.
 • De ontspanningsmassage
  Een ontspanningsmassage heeft als doel om de spieren in je lichaam te laten ontspannen en kent dan ook een zachtere aanpak dan de sport massage. Na een ontspanningsmassage voel je je niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk fitter.
 • De bindweefselmassage
  Een bindweefselmassage is gericht op de huidconditie. Door het masseren van verklevingen kunnen afvalstoffen vrij komen wat een positief effect heeft op rimpels en littekens.
 • De hotstonemassage
  Een hotstonemassage is net als een ontspanningsmassage gericht op ontspanning maar heeft ook een positief effect op het spierweefsel. Naast een klassieke massage wordt er namelijk gebruik gemaakt van warme stenen om bloed- en lymfstromen te verbeteren. 

Veelgestelde vragen

Kan stress lichamelijke klachten veroorzaken?

Stress kan lichamelijke klachten veroorzaken. Lichaam en geest kunnen elkaar namelijk beïnvloeden. Onverklaarbare klachten zoals pijn, slapeloosheid en negatieve gevoelens kunnen optreden wanneer je voor langere tijd onder spanning staat. Het is daarom erg belangrijk om regelmatig te ontspannen en daarmee de stress te verminderen. Kies bijvoorbeeld voor een massage in Weert bij ons op locatie of op een door jouw gekozen plek.

Hoe kan ik blessures voorkomen?

Blessures en andere lichamelijke klachten kunnen voorkomen worden door verstandig te sporten. Bouw je training geleidelijk op, doe een warming-up en zorg voor voldoende hersteltijd. Ook Sport Taping kan blessures voorkomen door de gewrichten te ondersteunen en spieren te beïnvloeden. Daarnaast helpt personal training ook bij een correcte trainingsvorm, waarmee je ook blessures kunt voorkomen. Kom in contact met een personal trainer in Weert of Nederweert van Prana Total Vitality en wij helpen je op locatie bij jou of in één van onze studio's.

Kan ontspanning lichamelijke klachten verminderen?

Je lichaam en geest zijn met elkaar verbonden. Sta je onder spanning, dan kan dit negatieve effecten hebben op je lichaam. Zowel fysieke als psychische ontspanning kunnen daarom lichamelijke klachten verminderen. Denk daarom eens aan een massage, dit kan zorgen voor beide.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises