Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Jouw Doel?

Wil jij beginnen met het bepalen van je doelen en het pad te bewandelen om deze daadwerkelijk te behalen? Dan willen wij de stok achter jouw deur zijn en er voor zorgen dat jij je doelen realiseert!

Zijn doelen belangrijk?

Heb jij een doel voor jezelf maar is het je nog niet duidelijk hoe je dit kan behalen? Prana Total Vitality helpt je, met behulp van een fitheidsplan, om je doelen duidelijk te formuleren en met het bieden van een pad om je doel te behalen. Het stellen van doelen, klein of groot, helpt jou om je dromen te realiseren! Wanneer je een droom omzet tot een doel, dit op papier zet en een coach aanspreekt om samen te werken, dan is de kans dat je droom uitkomt vele malen groter dan wanneer je geen actie onderneemt. Iedereen is er van op de hoogte dat wanneer er geen actie ondernomen wordt, er geen doelstellingen behaald kunnen worden. Er moet actie ondernomen worden en door een fitheidsplan als schema aan te houden, kom jij steeds een stapje dichter bij jou doel! 

Kleine stapjes

Bij Prana Total Vitality staan wij achter het behalen van doelen op lange termijn. Het veranderen van bijvoorbeeld je eetpatroon en het creëren van een gewoonte (sporten) heeft namelijk tijd nodig voordat het volledig in je systeem is opgenomen. Samen stellen wij daarom telkens doelen op die je blijven motiveren en die ieder je weer een stap dichter bij het eind resultaat brengt. Door telkens kleine stapjes te nemen, geef je jezelf ook de ruimte om je aan te passen aan de nieuwe gewoontes!

Ben jij benieuwd hoe wij jouw dromen kunnen realiseren? Vul dan ons contact formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!
 

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises