Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Afvallen

De key van afvallen is minder calorieën binnen krijgen dan je gebruikt. Afvallen is dan ook een combinatie van gezonde voeding en genoeg beweging. Wil je snel fitter, slanker en energieker worden met een lichaam dat in vorm en balans is?

Voeding

Bij Prana Total Vitality worden verschillende diensten zoals coaching en begeleiding aangeboden om jou hierbij te helpen. Lees hieronder hoe wij jou kunnen helpen naar een energiekere leefstijl.

Gezonde voeding is bij het afvallen net zo belangrijk als voldoende beweging. Als je meer calorieën binnen krijgt dan je gebruikt zul je niet afvallen. Maar ook te weinig calorieën binnen krijgen, en vooral het gebrek aan belangrijke voedingstoffen is ongezond. Bij Prana bieden we voedingsadvies om jou een duidelijk beeld te geven van wat gezonde voeding is en wat je nodig hebt om zo efficiënt mogelijk af te vallen. Ook bieden wij verschillende pakketten in samenwerking met Fittergy;

  • De Fittergy Vegan Switch
    Dit pakket is perfect voor jou als je optimaal wil werken aan je gezondheid. Dit is een 10-daags detox dieet waarbij je je lichaam effectief ontgift. Gifstoffen in je lichaam kunnen ervoor zorgen dat jij je slap en duf voelt. Ook kan het ervoor zorgen dat je niet of maar heel langzaam afvalt terwijl je gezond eten en voldoende beweegt. Deze detox kuur helpt jou om je weerstand te verbeteren, de darmwerking te stimuleren en om effectief af te vallen. 
  • Fittergy Sportvasten
    Met het Fittergy sportvasten zorg jij ervoor dat je in slechts 10 dagen de switch maakt van suiker- naar vetverbranding. Een goede basisconditie en doorzettingsvermogen zijn hiervoor echter wel van belang. Na het sportvasten zul jij fitter zijn, meer spiermassa hebben, een lager bloeddruk en slechte cholesterol en vet in je bloed hebben.

Sporten

Net als gezonde voeding is voldoende beweging belangrijk om gezond en snel af te vallen. Ook hiervoor bieden we bij Prana Total Vitality verschillende diensten aan. Wil je wel bewegen maar vind je het vervelend om dit te doen waar andere mensen bij zijn? Kies dan voor training aan huis. Alle benodigdheden en materialen worden door ons meegenomen zodat jij in je vertrouwde omgeving met begeleiding kunt sporten. Sport je graag op een andere locatie maar vind jij dat je wat extra begeleiding wel kunt gebruiken? Ook dit is bij ons mogelijk met een personal trainer in Weert of Nederweert. Op deze manier wordt u een op een begeleidt om zo snel mogelijk af te vallen en fitter te worden.

Raak jij juist gemotiveerd door te sporten met anderen? Dan kun je er ook voor kiezen om een semi personal training of een groepssessie te volgen. Bij een semi personal training sport jij met 1 tot 2 andere personen. Zo wordt jij gemotiveerd door je groepsgenoten en krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. In een groepssessie sport je met 3 tot 7 anderen in een groep. Op die manier stimuleer je elkaar om tot het uiterste te gaan en zo veel mogelijk uit je work-out te halen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik gezond afvallen?

Als je gezond wilt afvallen is het belangrijk dat je een balans vindt tussen gezonde voeding en voldoende beweging. Met slechts een van de twee zul je minder efficiënt en effectief je doelen bereiken en is het moeilijker om vervolgens op het juiste gewicht te blijven. Een deskundige kan jou helpen met voedingsadvies en een trainingsschema voor een gezonde levensstijl.

Waarom is afvallen belangrijk bij overgewicht?

Afvallen is belangrijk omdat overgewicht ziektes met zich mee kan brengen. Zo is de kans op hart- en vaatziekten en diabetes type 2 groter wanneer je te zwaar bent. Ook heeft overgewicht een negatief effect op jouw botten en gewrichten. Wanneer je lichaam in vorm is, word je fitter, slanker en energieker. De personal trainers van Prana Total Vitality helpen jou met het bereiken van je gewenste gewicht.

Een maaltijd overslaan; een goed idee of niet?

Wanneer jij af en toe een maaltijd overslaat kan dit geen kwaad. Zorg er wel voor dat jij elke dag voldoende voeding en de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Een maaltijd overslaan kan dit leiden tot een slecht humeur, duizeligheid en een futloos gevoel. Ook kan dit ervoor zorgen dat jij juist meer gaat eten bij je volgende maaltijd. Afvallen doe je niet door te stoppen met eten maar is een combinatie van gezonde voeding en voldoende beweging.

Afvallen lukt niet; waarom?

Om af te vallen is er een essentieel aspect; je calorie inname moet lager zijn dan je calorie verbruik. Neem je regelmatig hier en daar stiekem een likje op een hapje? Dan kan het zijn dat je meer calorieën binnen krijgt dan je denkt. Weet je zeker dat je meer calorieën gebruikt dan je inneemt? Dan kan het een andere reden hebben dat het niet lukt om af te vallen, zoals medicijngebruik of problemen in je hormoonhuishouding. Jouw personal trainer omgeving Weert / Nederweert kan je hier goed mee helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises