Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Personal trainer Limburg

Ben je op zoek naar een personal trainer in Limburg. Dan is Prana Total Vitality iets voor jou! Wij bieden je niet alleen personal training op locatie in Weert en Nederweert maar kunnen ook naar wens bij jou thuis langskomen.

Personal training nabij Limburg: wat te verwachten?

Onze trajecten op maat en volledig gebaseerd op jou doelen en wensen.  Bekijk hier alle voordelen van personal training in Limburg. Prana Total Vitality is meer dan alleen jouw personal trainer in Limburg. Zo bieden wij veel verschillende diensten aan, zoals:

  • Personal training (aan huis): jouw personal trainer in Limburg is niet alleen een coach maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar en een inspiratie- en motivatiebron.
  • Fitheidsplan: het fitheidsplan bestaat uit 4 onderdelen, namelijk: intake, plan, actie en resultaat. Dit schema wordt tot het einde gevolgd om zo tot het beste resultaat te komen.
  • Massage en Taping: Naast het inspannen is ontspannen ook erg belangrijk. Zo kan een massage erg veel voordelen hebben op het verbeteren van je gezondheid. Wij geven verschillende soorten massages, als: sportmassages, ontspanningsmassages, bindweefselmassages en de hot stone massage. Mocht het nodig zijn kunnen we ook sport taping aanbrengen. Zo worden eventuele klachten verholpen.
  • Voedingsadvies: voeding en suppletie speel een belangrijke rol bij een energiekere leefstijl. Zo gaan wij kijken naar jou eetpatroon en bespreken we wat eventueel beter kan. Gezond eten in combinatie met een gecontroleerd eetgedrag kan namelijk erg helpen.
  • Workshops: Prana Total Vitality biedt ook groepsworkshops aan. Dit is niet alleen gezellig maar je energieniveau gaat hier ook nog eens mee omhoog.

Intake gesprek

Ben je geïnteresseerd in een personal trainer in Limburg? Neem dan contact met ons op voor een intake gesprek. Hier maken we voor jou een fitheidsplan wat helemaal gericht is op jouw doelen en wensen. Daarnaast kijken we ook naar een beweeg-, medische analyse en andere belangrijke zaken om zo tot een verantwoord leefstijl programma te komen. Bij Prana Total Vitality staan wij achter het behalen van doelen op lange termijn. Wij helpen je hierbij te motiveren en zo kom jij stap voor stap dichter bij je doel.

Personal training aan huis in Limburg

Prana Total Vitality is jouw personal trainer in Limburg. Ben je daarom niet in de gelegenheid om langs te komen of wil vind je het fijner als we langskomen? Dan is dit geen probleem. Wij geven namelijk ook personal training aan huis. Het enige wat we hierbij nodig hebben is een paar vierkante meter om zo met jou aan de slag te kunnen. De materialen we gebruiken tijdens de trainingen nemen we allemaal zelf. Personal training, massage en taping of voedingsadvies? Alles is mogelijk! Je kunt ook verschillende diensten combineren, zoals inspanning en ontspanning. Neem snel contact met ons op en ontdek wat de mogelijkheden van personal training in Limburg voor jou zijn.

Soorten trainingen

Prana Total Vitality is niet alleen bezig met trainingen. Zo werkt jouw personal trainer in Limburg doelgericht op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Op deze manier wordt namelijk de bewustwording verhoogd. 

Bij onze verschillende diensten kunnen we je ondersteuning bieden bij onder andere: sport specifieke trainingen of workshops, romp en stabiliteit trainingen, mentaal weerbaarheid, houdingsanalyses, sport specifieke of corrigerende oefeningen en voeding- en suppletie, trainingsmethode met sport specifieke periodisering. 

Geïnteresseerd in personal training nabij Limburg? Vul dan het contact formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9.7 Gebaseerd op 42 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises