Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Sterker worden

Is het jouw doel om gespierder te worden? Of wil je sterker worden om je dagelijkse bezigheden zonder pijn te kunnen vervullen? Als je merkt dat je met je huidige trainingsroutine geen vooruitgang meer boekt, is het tijd voor verandering om je spieren verder te ontwikkelen en sterker te worden.

Sterker worden met krachttraining

Om de voordelen te ervaren die krachttraining kan hebben, dien je iedere spiergroep te trainen en je lichaam te voorzien van gezonde voeding. Prana Total Vitality kan jou helpen met sterker worden. Hoe wij dat doen? Je leest het hier.

Als je aan sterker worden denkt, denk je al snel aan krachttraining. Krachttraining is een weerstandstraining gericht op het verstevigen en sterker maken van de spieren. Het belangrijkste doel van krachttraining is dus sterker worden. Krachttraining draait om supercompensatie. Dit houdt in dat spieren na bepaalde beschadiging sterker herstellen dan dat ze voorheen waren. Door tijdens de training je spieren te belasten creëer je kleine scheurtjes in de spiervezels. Omdat je lichaam zichzelf voorbereid op de volgende belasting van de spieren, worden de scheurtjes hersteld tot boven het oude niveau. De spieren worden dus sterker dan voorheen en teven kunnen lichamelijke klachten worden voorkomen. Bij krachttraining is het zeer belangrijk om de oefeningen tijdens de training op een verantwoorde manier uit te voeren. Hierdoor worden overbelasting en blessures voorkomen. Om deze reden is een persoonlijk trainingsschema aangepast op eigen belastbaarheid en doelstellingen iedereen aan te raden. Prana Total Vitality kan je hierbij als geen ander helpen. 

Krachttraining kent een groot aantal voordelen

 • Vergroten van de spiermassa
 • Verbeteren van het uithoudingsvermogen van de spieren
 • Versterkte botsstructuren, pezen en ligamenten
 • Verlaagd vetpercentage
 • Verlaagde bloeddruk en cholesterol
 • Verbeterde houding
 • Verbeterd cardiovasculair systeem (de hart- en bloedvaten)

Kortom, krachttraining is voor iedereen die sterker wil worden en fitter en gezonder door het leven wil gaan. Ongeacht leeftijd of geslacht. 

Sterker worden met Prana Total Vitality

De juiste voeding

Gezond eten is de basis voor goede prestaties. Een gezonde basis zorgt ervoor dat je voldoende vezels, mineralen, vitaminen en bouwstoffen binnen krijgt. Vandaar dat het een misverstand is om te denken dat het proces van sterker worden enkel tijdens de training plaatsvindt. Het is juist buiten de training net zo belangrijk om je lichaam goed te verzorgen. Je lichaam heeft namelijk de juiste voedingsstoffen nodig om te kunnen herstellen van een krachttraining. Dat betekent dat je enigermate op je voeding moet letten. Zeker voor degenen die fanatiek sporten gelden er extra aanbevelingen als het aankomt op voeding. De belangrijkste aanbevelingen zijn:

 • Eet voldoende eiwitten
 • Vervang ‘witte’ koolhydraten door volkoren koolhydraten
 • Eet onverzadigde vetten in plaats van verzadigde vetten
 • Vermijd alcohol en tabak waar mogelijk
 • Drink voldoende water

Wil je er zeker van zijn dat je de juiste voeding binnen krijgt tijdens het sterker worden? Laat je dan adviseren met voedingsadvies van Prana Total Vitality.

Sterker worden met Prana Total Vitality

Wil je graag sterker worden of een verbeterde houding? Dan biedt Prana Total Vitality je de handvatten die je nodig hebt. Bij Prana kan je uit verschillende trainingsvormen kiezen. Heb je behoefte aan één op één begeleiding? Dan is Personal Training van Prana iets voor jou. Sport je liever met z’n twee of in een kleine groep? Dan kan je bij ons kiezen voor een Semi Personal Training of Groepssessies. Bovendien kan je zelf bepalen of jouw krachttraining in onze sfeervolle studio plaatsvindt, bij jou thuis of op locatie. Naast trainingen biedt Prana voedingsadviezen gericht op het sterker worden. Deze zijn in samenwerking met Fittergy opgesteld. Fittergy is een Nederlandse organisatie die leefstijl programma’s, producten en trainingskuren ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. De Fittergy Krachtpakketten zijn de ideale uitkomst om in te zetten tijdens het sterker worden. Het is gericht op maximale suikerverbranding, kracht en spieropbouw. 

Door krachttraining te combineren met de juiste voeding, ga jij voor een optimaal proces van sterker worden. Wil je direct starten of wil je eerst wat meer informatie verkrijgen? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en persoonlijk introductiegesprek. Tijdens het introductiegesprek maak je kennis met een van onze personal trainers en wordt jouw persoonlijke beweeg-behoefte in kaart gebracht. 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik sterker worden met krachttraining?

Krachttraining draait om supercompensatie. Door tijdens de training je spieren te belasten creëer je kleine scheurtjes in de spiervezels. Omdat je lichaam zichzelf voorbereid op de volgende belasting van de spieren, worden de scheurtjes hersteld tot boven het oude niveau. Op deze manier worden de spieren dus sterker dan voorheen. Wil je hier hulp bij? Neem dan contact op met een personal trainer in Weert / Nederweert van Prana Total Vitality.

Hoe kan voeding bijdragen aan het sterker worden?

Gezond eten is de basis voor goede prestaties. Je lichaam heeft namelijk de juiste voedingsstoffen nodig om te kunnen herstellen van een krachttraining. Door gezond te eten haal je het maximale uit het proces van sterker worden. Bekijk hier hoe wij je kunnen helpen middels voedingsadvies.

Hoe kan ik sterker worden als vrouw?

Krachttraining is geschikt voor iedereen die sterker wil worden en gezonder en fitter door het leven wil gaan. Hierbij wordt er geen onderscheid gemaakt tussen man en vrouw. Ook leeftijd speelt geen rol. Het is enkel belangrijk dat het trainingsschema wordt aangepast op persoonlijke belastbaarheid en doelstellingen. Prana Total Vitality zorgt voor een schema volledig op maat voor jou. Indien gewenst stellen we een geheel fitheidsplan voor je op.

Hoe kan Prana Total Vitality mij helpen bij het sterker worden?

Prana Total Vitality biedt trainingen gericht op de doelstelling om sterker te worden en biedt bovendien voedingsadviezen die hier perfect op aansluiten. Alles is volledig op maat, geheel en enkel voor jou. Zo ga jij voor een optimaal proces van sterker worden. Meer weten? Neem contact met ons op.
 

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises