Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond Personal Training Bedrijfsvitaliteit Fitheidsplan Personal Training aan huis Massage & Taping Voedingsadvies Workshops Contact
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Personal Training (aan huis)

Een personal trainer aan huis is iemand die de kennis en vakbekwaamheid bezit om een effectief en verantwoord leefstijl programma voor je op te stellen. Veel mensen denken dat een personal trainingstraject niet voor hen is weggelegd, niets is minder waar.

Personal trainer (aan huis) van Prana

Een personal trainer (aan huis) is vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie. Praktisch gezien kun je personal trainers het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele en vooral plezierige trainingen.

Intake gesprek

Om het personal training traject op te starten wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Tijdens de intake worden de behoeften, wensen en doelen geformuleerd. Daarnaast passeren ook een beweeg-, medische analyse en andere belangrijke zaken de revue om zo tot een verantwoord leefstijl programma te komen.

Personal training in eigen omgeving

Je hebt niets anders nodig dan een paar vierkante meter en wij kunnen samen met jou aan de slag in en om huis. In overleg met jou stemmen wij de onze diensten af op jouw wensen, behoefte en doelstelling(en). Materialen die worden gebruikt tijdens onze personal training of massage sessies nemen wij zelf mee. Tevens is het mogelijk om meerdere diensten te combineren voor zowel in- als ontspanning.

Wie had dat nou gedacht, even lekker sporten of ontspannen in en/of rondom je eigen vertrouwde omgeving onder begeleiding van een personal trainer aan huis!

Prana en jouw vereniging

Wel eens over nagedacht wat een personal trainer of masseur kan betekenen voor je sportprestatie of binnen je vereniging? Niet alleen met de trainingen bezig zijn, maar doelgericht werken op fysiek / mentaal / sociaal vlak zal de bewustwording verhogen. Deze bewustwording heeft een versterkend effect op het aanleren van sportspecifieke vaardigheden.

Binnen onze trainers team  zijn diverse expertise beschikbaar waarbij wij u kunnen ondersteuning bij o.a.;

  • Sport specifieke trainingen of workshops
  • Romp & stabiliteit trainingen
  • Mentaal weerbaarheid
  • Testen en meten, houdingsanalyses
  • Sport specifieke of corrigerende oefeningen en
  • Voeding- en suppletie
  • Trainingsmethode met sport specifieke periodisering
Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9.7 Gebaseerd op 42 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises