Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Massage en Taping

Sommige mensen nemen er gewoonweg geen tijd voor, maar een massage kan wel een groot aantal voordelen hebben voor de verbetering van je gezondheid. Naast voldoende en regelmatig bewegen is massage een goede aanvulling om fit en gezond te blijven. Lees hier meer over massages in Weert van Prana Total Vitality.

Taping en Massage in Weert, voor een gezonde geest in een fit lichaam!

Massages bevorderen niet alleen je weerstand, ook nemen ze daarnaast stress en spanningen weg. Bovendien ontspan je, waardoor je beter belastbaar bent en jou dagelijkse prestaties kunt verbeteren. Regelmatig een massage kan jouw lichaam en geest zeker positief beïnvloeden.

Sommige mensen nemen er gewoonweg geen tijd voor, maar een massage kan wel een groot aantal voordelen hebben voor de verbetering van je gezondheid. Naast voldoende en regelmatig bewegen is massage een goede aanvulling om fit en gezond te blijven. Het plannen van een massage in Weert bij Prana Total Vitality het brengt nog andere voordelen met zich mee:

  • Stimuleert de doorbloeding in spieren
  • Afvoeren van afvalstoffen
  • Verbetert de belastbaarheid
  • Mentale en fysieke ontspanning
  • Voorkomen van (sport-) blessures
  • Bevordert spierconditie in herstelperiode

Massage en taping door Prana Total Vitality

De verschillende massages

Hieronder hebben wij onze massages in het kort voor je uitgelicht. Alle massages kunnen op locatie in Weert worden gepland,

Sportmassage

Een Sportmassage is ten opzichte van een ontspanningsmassage steviger qua handgrepen. De ophoping van afvalstoffen worden uit de spieren gemasseerd en de stofwisseling wordt bevorderd. Herstel wordt hierdoor beter gestimuleerd.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een wat zachtere, vriendelijkere vorm van massage. Zoals de term al doet vermoeden, gaat het hier om je spieren en dus jouw lichaam te laten ontspannen. Hierdoor voel je je ook geestelijk meer ontspannen en fitter.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is zeer geschikt als rimpelbehandeling en littekenbehandeling. Een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Tijdens de massage maken we de verklevingen los en kunnen er afvalstoffen vrij komen.

Hot Stone massage

Hotstonemassage begint met een klassieke massage van het lichaam. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verwarmde basalt stenen. Zodra het lichaam is gemasseerd met deze warme stenen, zullen ze op het lichaam worden gelegd voor een diepere werking. Dit geeft een heerlijk verwarmend en ontspannen gevoel, waardoor de bloed-en lymfstromen beter gaan stromen. Hierdoor kunnen de blokkades in spierweefsel makkelijker worden opgelost!

Sport taping

Sport taping is de verzamelnaam voor het tapen met de voor velen karakteristieke, fel gekleurde, elastische tape. Deze tape is filter dun, ventilerend, huidvriendelijk, vochtbestendig en anti-allergisch. Bij klachten aan het bewegingsapparaat wordt de tape vaak ingezet om gewrichten te ondersteunen, of spieren te beïnvloeden om spanningstoename óf juist afname te realiseren.

Onze behandelingen zijn beschikbaar voor iedereen, ook als je geen overige diensten afneemt van Prana Total Vitality. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Ben je woonachtig in Nederweert, Weert en omgeving? Plan dan een massage in bij Prana Total Vitality! Wist je dat we ook massage in Roermond aanbieden? Ontdek alle mogelijkheden nu zelf.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises