Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsvitaliteit: Optimaal talent benutten in een vitale werkomgeving!

Geschreven op 23-05-2023 door
Laatst bewerkt op 23-05-2023

Bedrijfsvitaliteit met Prana Total VitalityIn onze huidige werksituatie zitten en/of staan we veel. Gelukkig worden we ons echter ook steeds bewuster van het belang van een gezondere levensstijl voor een optimale vitaliteit. Hier profiteren zowel de werknemers als de organisatie van.

Bedrijven kunnen hun werknemers de mogelijkheid bieden om als onderdeel van de arbeidsvoorwaarden aan de slag te gaan met een bedrijfsvitaliteitsprogramma. Prana Total Vitality en Fysio Active Nederweert helpen organisaties om een optimale vitaliteit te bereiken en te behouden. Dit kan op zijn beurt weer bijdragen aan een betere productiviteit en een lager verzuim.

Prana Total Vitality richt zich op het verbeteren van de algehele vitaliteit van de individuele werknemer – dit kan via een individueel traject of juist op basis van teamactiviteiten. Daarnaast richt Fysio Active Nederweert zich op het behandelen en voorkomen van fysieke klachten.

Een bedrijfsvitaliteitsprogramma biedt onder meer de volgende voordelen:

  • Verminderde kans op blessures: werknemers zullen door middel van de fysieke activiteiten hun spieren en gewrichten versterken en hun houding verbeteren. Dit verkleint de kans op blessures.
  • Verhoogde productiviteit: door een bedrijfsvitaliteitsprogramma aan te bieden als secundaire arbeidsvoorwaarde dragen werkgevers bij aan een verbeterde productiviteit van hun werknemers. Werknemers die zich fysiek fit en gezond voelen, zijn over het algemeen productiever én gemotiveerder.
  • Verbeterde werknemersretentie: het aanbieden van een bedrijfsvitaliteitsprogramma als secundaire arbeidsvoorwaarde kan aantrekkelijk zijn voor werknemers. Dit kan op zijn beurt bijdragen aan een betere teamsfeer en een hogere werknemersretentie. Werknemers die tevreden zijn over hun arbeidsvoorwaarden zijn immers minder snel geneigd om van baan te veranderen.
  • Verbeterde algehele gezondheid: binnen een bedrijfsvitaliteitsprogramma kunnen werknemers werken aan hun algehele vitaliteit en fitheid. Dit kan leiden tot een betere kwaliteit van leven en minder ziekteverzuim.

Over het geheel beschouwd kan een bedrijfsvitaliteitsprogramma een positieve bijdrage leveren aan een prettige en vitale werkomgeving, waarin werknemers optimaal kunnen presteren en zich goed voelen.

Wil je meer weten over ons bedrijfsvitaliteitsprogramma? Neem dan contact op via Fysio Active Nederweert of Prana Total Vitality.

 

 

 

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises