Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Hoe verander ik mijn gewoontes

Geschreven op 18-04-2024 door Prana
Laatst bewerkt op 18-04-2024

"Het geheim van succes zit in veranderen wat je dagelijks doet"

Merk jij dat sommige doelen lastig haalbaar zijn? Verlies je snel je focus of worstel je met belemmerende gedachten? Zitten bepaalde gewoontes jou in de weg en wil je hiermee aan de slag? Of ben je net gemotiveerd om nieuwe gewoontes in je leven in te bouwen?

Dan helpen wij jou op weg. Gedragsverandering begint namelijk met kleine stappen. Te snel of te veel ineens veranderen heeft net een averechts effect. Vind je het tijd om zelf aan de slag te gaan volg dan onze coachmodule Gedragsverandering.

Coachmodule: Gedragsverandering

Onze leefstijl wordt grotendeels bepaald door gewoonten. Wanneer je graag wilt werken aan een vitale leefstijl, betekent dit dat je ongezonde gewoonten moet aanpassen. Het aanpassen van deze gewoontes wordt bereikt door middel van ‘gedragsverandering’. Dit gaat echter niet vanzelf omdat iedere (ongezonde) gewoonte een functie heeft. Het kunnen hierdoor hardnekkige patronen zijn die niet zomaar zijn te doorbreken.

Wil jij werken aan een vitalere leefstijl en ondersteuning bij deze gedragsverandering?

Prana heeft een coachmodule ontwikkeld waarin er samen met jou gewerkt wordt aan het veranderen van eigen gedrag. Tijdens de coaching module zal worden gekeken naar je huidige situatie, je gewoonten en je gedrag. Door middel van coaching gesprekken, gedragsmodellen, schema’s en voorbeelden uit je eigen praktijk, wordt een persoonlijk plan opgesteld om te werken naar het gewenste resultaat.

De coaching module kan volledig afgestemd worden op jou wensen en behoeften. Zo kan er naast aandacht voor voeding en beweging ook gekeken worden naar stressvermindering, meer structuur in de dag, balans tussen in- en ontspanning etc. Een totaalaanpak dus voor jouw fysieke, mentale en sociale aspecten.

De Prana coachmodule bestaat uit:

  •     2 coachsessie van 60 min
  •     Een eigen werkboek met schema’s en modellen
  •     Een persoonlijk plan van aanpak
  •     Tussentijds contact met jouw coach voor vragen, moeilijkheden of successen.

Wat leer je in de coachmodule

  •     Hoe te starten met het veranderen van je gewoonte
  •     Beslissingen nemen in wat je echt wil veranderen
  •     Meer balans en structuur vinden in je leefstijl

Wil jij inzicht krijgen in jouw triggers en/of gewoontes?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Laat je gegevens achter door te klikken op de onderstaande afbeelding.

Gezondheid illustratie

 

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises