Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Klantenvertellen

Geschreven op 28-05-2024 door Prana TV
Laatst bewerkt op 28-05-2024

Ik kom al jaren bij Prana voor personal training met het doel om fit te blijven en daarbij gewicht te verliezen. Het bewegen lukte best aardig, maar mijn eetpatroon was ver van ideaal. Toen ik op een trainingssessie hoorde over gedragscoaching realiseerde ik me dat ik een gestructureerde aanpak nodig had om mijn gedrag te veranderen. Wat me aansprak was de professionele aanpak van de Prana trainers.

Tijdens deze module heb ik veel geleerd. Een belangrijke les was dat gedragsverandering meer is dan alleen wilskracht, het draait ook om het begrijpen van de onderliggende motivaties en triggers achter je gedrag. Dat inzicht heeft me geholpen om effectievere strategieën te ontwikkelen.

"De professionele begeleiding en praktische strategieën maken het de moeite waard"

Het persoonlijke contact met Wesley was zeer prettig. Hij nam de tijd om naar mijn specifieke uitdagingen en doelen te luisteren en gaf mij advies op maat. Dat heeft me vertrouwen en motivatie gegeven. 

Mijn tip: Sta open voor verandering en investeer in je eigen groei en proces.  Het vergt toewijding en doorzettingsvermogen, maar met de juiste mindset en begeleiding kun je grote stappen zetten.

Zou ik deze module aanbevelen? Absoluut! Iedereen kan er baat bij hebben.

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises