Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Nieuwe website én naamswijziging!

Geschreven op 03-12-2020 door Nick
Laatst bewerkt op 03-12-2020

Prana Personal Training wordt Prana Total Vitality

Jullie zullen ongetwijfeld gemerkt hebben dat we bij Prana de laatste tijd flink aan de weg hebben getimmerd. Een gezonde groei van ons bedrijf heeft ervoor gezorgd dat wij de oude naam, Prana Personal Training, niet meer vonden aansluiten bij het brede scala aan diensten dat we aanbieden. Vandaar dat wij onze naam hebben gewijzigd naar Prana Total Vitality! Hiermee hopen we meer aan te sluiten bij het totaalplaatje aan diensten dat wij bieden als het om de vitaliteit van onze gewaardeerde klanten gaat. Dankzij al onze gemotiveerde klanten hebben wij deze mooie ontwikkelingen mogen meemaken, dus daar zijn we jullie natuurlijk enorm dankbaar voor!

Ook de website is vernieuwd!

Het is natuurlijk niet te missen, maar ook onze website is geheel vernieuwd! Wij hebben een volledig nieuwe website laten ontwikkelen die qua design meegaat met de tijd en voor de gebruikers een stuk gebruiksvriendelijker is. Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons gerust weten!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises