Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben

Geschreven op 11-05-2023 door Prana
Laatst bewerkt op 11-05-2023

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben!

Lees hun ervaringen en beoordelingen om een beter inzicht te krijgen in onze producten en diensten.

  • Teun Dielissen (30) start gewicht 101 kg => nu 88 kg (-13 kg)
  • Milou Stein (24) start gewicht 115 kg => nu 73 kg (-42 kg)

In 2021 kreeg Milou (mijn partner) een hardnekkige hernia in de onderrug, door de vele pijn heeft Milou nauwelijks kunnen lopen. Het gewicht werd alleen maar zwaarder, omdat Milou geen beweging meer had. Vele diëten geprobeerd, dit werkte ook niet. Uiteindelijk besluit gemaakt om voor een Gastric bypass te gaan (april 2022).

Na een goed herstel zijn we samen op zoek gegaan naar een goede Personal Trainer in de regio Weert. Na wat navraag en op advies van derde kwamen we uit bij Prana Total Vitality.

In juni 2022 zijn wij samen begonnen met trainen bij Prana, dit doen wij 2 a 3 keer in de week in een kleine groepsles (Small group) van ongeveer 4 tot 6 personen.

Ons doel is met name: fitter worden, spieropbouw en afvallen. Na een tijdje merkte wij al veel verschil in conditie en spieropbouw. Door de goede en professionele trainingen zijn de rugklachten van Milou ook verdwenen. Naast de trainingen bij Prana doen we samen ook veel wandelen.  We hebben gekozen voor personal training omdat we het fijn vinden dat er op je houding wordt gelet en er op een leuke, effectieve manier wordt gesport. Elke training word gevarieerd met kracht, conditie, flexibiliteit en balans. Door de variatie blijft het sporten erg leuk. Wij gaan altijd met veel energie naar de les!

Tip voor de lezers; niet twijfelen gewoon doen, bij Prana zit je nergens aan vast en is sporten echt leuk!

Groetjes van Teun & Milou Dielissen.  

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises