Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Prana in de nieuwste editie van het Zakenblad Midden-Limburg

Geschreven op 25-05-2023 door Prana Total Vitality
Laatst bewerkt op 25-05-2023

Prana: benut je talent optimaal in een vitale werkomgeving

Met trots kunnen wij aankondigen dat de nieuwste editie van het Zakenblad Midden-Limburg nu beschikbaar is! Een mooie glossy waarin ondernemend Limburg zich op een professionele manier kan presenteren. Deze keer is er een bijzonder artikel in het zakenblad te vinden, geschreven door de eigenaren van Prana Total Vitality, Nick Peeters en Jean-Paul Coenen. In dit artikel vertellen wij meer over bedrijfsvitaliteit en hoe dit bijdraagt aan een gezonde levensstijl en optimale werkprestaties.

Nick en Jean-Paul in zakenblad nummer 1

Bedrijven realiseren zich steeds meer dat de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers van cruciaal belang is voor het succes van de organisatie. Een gezonde levensstijl kan namelijk directe invloed hebben op het welzijn en de productiviteit van werknemers. Naast fysieke gezondheid is ook aandacht voor mentale welzijn van groot belang. Prana kan in overleg met de organisatie bijvoorbeeld workshops en/of trainingen aanbieden over vitaliteit, stressmanagement en work-life balance. Het bevorderen van een positieve werkcultuur waarin open communicatie, samenwerking en erkenning centraal staan, draagt ook bij aan het welzijn van medewerkers.

Het artikel van Prana Total Vitality in het Zakenblad Midden-Limburg biedt een waardevolle introductie voor bedrijven die willen investeren in bedrijfsvitaliteit en het welzijn van hun medewerkers. Het is een uitnodiging voor ondernemers in de regio om na te denken over hoe zij kunnen bijdragen aan een gezonde levensstijl en optimale werkprestaties.

Het volledige artikel lezen? Klik dan hier!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises