Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Presentatie Bedrijfsvitaalprogramma VANDAAG B.V.

Geschreven op 07-02-2024 door Prana
Laatst bewerkt op 07-02-2024

Presentatie Wesley bedrijfsvitaalprogrammaAfgelopen week heeft onze personal trainer/coach Wesley voor de medewerkers van het bedrijf VANDAAG het  Vitaliteitsprogramma 2024 mogen presenteren. Binnen dit Vitaliteitsprogramma staan Vitaliteit en Duurzame inzetbaarheid centraal.

VANDAAG heeft samen met Prana een activiteitenprogramma opgesteld met als doel om de medewerkers vitaal en fit te houden. In het kader van dit programma worden er wekelijkse team trainingen voor het bevorderen van de teamontwikkeling ingeroosterd. Twee keer per week zullen er bootcampsessies worden opgepakt om het team van VANDAAG fit en vitaal te houden. Ook zal er maandelijks een sportmoment in het teken staan van een spelvorm, om zo een frisse, nieuwe insteek te geven aan onze gezamenlijke sportmomenten.

Daarnaast hebben de medewerkers de mogelijkheid om een persoonlijk vitaliteitsplan op te laten stellen. Hierin worden de persoonlijke vitaliteitsdoelstellingen vastgelegd. Dit plan geeft de medewerkers inzicht in hun vooruitgang, waarbij ze beter kunnen presteren op de werkvloer en een prettigere werksfeer zullen ervaren.

‘’Voor je lichaam en geest zorgen is een investering: je krijgt er iets onbetaalbaars voor terug.’’

Werken aan de ontwikkeling op team- en persoonlijk niveau is binnen een organisatie niet meer weg te denken. Deze inspanningen vergroten de vitaliteit van de medewerkers, zodat ze productiever en meer betrokken worden bij de organisatie. Enerzijds neemt hierdoor het verloop van personeel af, terwijl een vitaliteitsprogramma anderzijds het bedrijfsimago aanzienlijk verbetert. Daardoor neemt de uitdaging om goed personeel te vinden én te behouden weer af. 

Samenvatting presentatie bedrijfsvitaliteit

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises