Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Welke sportieve doelen heb jij in 2023?

Geschreven op 13-01-2023 door PranaTV
Laatst bewerkt op 13-01-2023

Met welk sportief doel in 2023 mogen wij jou helpen?

Een aantal jaren geleden had onze client Maurits het voornemen om ooit een marathon in z’n leven te gaan lopen. Uiteindelijk werden het er twee: Rotterdam in 2021 en New York in 2022.Wij zijn er dan ook supertrots op dat hij zijn doelen heeft behaald. En het volgende doel voor 2023 is er ook weer: de Arctic Marathon op Spitsbergen!

Hoe tof is het dat wij hem daarin mochten begeleiden met hardloopschema’s, flexibiliteit- en krachttraining!

Waarom zijn doelen belangrijk?

Heb jij een doel voor jezelf maar is het je nog niet duidelijk hoe je dit kunt behalen? Prana Total Vitality helpt je, met behulp van een fitheidsplan, om je doelen duidelijk te formuleren. Het stellen van doelen, klein of groot, helpt jou om je dromen te realiseren!

Want hoe concreter het doel is vastgelegd, hoe beter je kunt bijsturen op de weg ernaar toe. Het Prana team wil je hierbij heel graag helpen.

Personeel Prana Total Vitality

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises