Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Cis Brans

Sinds jongs af aan ben ik zeer actief bezig met allerlei verschillende manieren van bewegen. Ik heb meerdere sporten uitgeprobeerd en ben nu op hoog niveau internationaal aan het breakdancen.

Van Passie naar Topsport

Mijn avontuur is begonnen op het CIOS in Sittard en ben daar vrij snel de fitness kant opgegroeid, waardoor ik mijn passie voor het helpen van mensen heb ontdekt. De kennis die ik in de les opdeed kon ik meteen verwerken in mijn eigen trainingen, wat dus ideaal te combineren was met dans.

Nadat ik mijn NASM eind 2022 (Personal Trainer Diploma) heb gehaald ben ik meteen gaan solliciteren bij verschillende studio’s en zo ben ik bij Prana terecht gekomen. Mijn expertises naast personal training zijn o.a. breakdance, freerun, yogalbessen en massages.

Ik zie jullie snel verschijnen om er flink tegenaan te gaan! Cis van Prana Total Vitality

Stuur Cis een e-mail 

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises