Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Goed voor lichaam en geest!

Geschreven op 22-04-2021 door Nick Peeters
Laatst bewerkt op 22-04-2021

Binnen de aangekondigde versoepelingen is het mogelijk om veilig en verantwoord te werken aan jouw persoonlijke vitaliteit.

We zien het laatste jaar via diverse kanalen een forse toename van fysieke klachten als gevolg te weinig bewegen, ongezond eten en het vele thuiswerken. Het is dus van belang om preventief aan de slag te gaan met je eigen vitaliteit om zo fysieke en mentale klachten te voorkomen. Het Prana Total Vitality team staat voor je klaar op de locaties in Weert of Nederweert voor o.a. de onderstaande activiteiten:

  • Sport- en ontspanningsmassage; voorkom fysieke klachten of neem tijd voor ontspanning.
  • Buitensporten; kom in beweging en werk op individuele basis of als duo aan je fysieke vitaliteit, Prana biedt je hierin de gewenste trainingsmogelijkheden aan.
  • Training aan huis; makkelijk en efficiënt je persoonlijke thuis workout plannen.
  • Training op locatie; In overleg plan je met een Prana trainer je wekelijkse workout op een sportieve en/of bosrijke locatie
  • Management training; prestatie verbeterend werken aan een hoger energie niveau. Blijf mentaal en sociaal optimaal op peil.

Massages bij Prana Total Vitality

Echter zijn we blij om te horen dat diverse organisaties en media, het belang van vitaliteit en gezondheid erkennen. Wij hopen dan ook dat de overheid deze signalen snel gaat oppakken, waardoor wij snel met al onze andere activiteiten aan de slag kunnen gaan. Samenwerken aan vitaliteit en energie voor mens en organisatie.

Neem contact op en plan je activiteit?

Kom snel in beweging en ga met een gezonde geest en een fit lichaam het voorjaar in!

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises