Personal trainer Limburg Personal trainer Roermond Personal trainer Valkenswaard Personal trainer Geldrop Massage Roermond
Routebeschrijving

Wij zijn prima bereikbaar vanuit o.a. Stramproy, Nederweert, Ospel, Kelpen, Roggel, Heythuysen, Ell, Budel, Maarheeze, Heeze, Valkenswaard en Eindhoven. Via de A2 zijn wij bereikbaar vanuit o.a. Thorn, Panheel, Heel, Grathem, Wessem, Neeritter, Ittervoort en Maasbracht. Vanuit Roermond, Herten, Horn en Baexem zijn wij bereikbaar via de N280. Vanuit Asten en Someren zijn wij te bereiken via de N266.

Meer informatie over hoe je ons het beste kunt bereiken? Neem dan contact met ons op.

Twan Salmans

Ik ben een vechtsporter in hart en nieren. Ik ben op mijn vierde begonnen met judo en op mijn twaalfde met boksen. Hierna is mijn passie voor vechtsport echt ontstaan en ben ik MMA (Mixed Martial Arts) gaan doen.

Combinatie tussen vechtsport en Vitaliteit

Naast mijn baan bij Prana ben ik werkzaam in een fitnesscentrum en geef ik judolessen en kickbokslessen aan kinderen tot twaalf jaar. Daarnaast geef ik bokslessen aan kinderen en volwassenen. Ten slotte geef ik ook yogirialessen. Dit is een combinatie van verschillende soorten yoga en tabata kettlebell training.

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen hun doel te bereiken. Daarom wil ik me verder specialiseren in Personal Training. Om dit te realiseren ben ik [datum] gestart met de NASM personal trainer opleiding.

Specialiteiten:Twan van Prana Total Vitality

  • Vechtsport (boksen/kickboksen)
  • Zelfverdediging
  • HIIT Trainingen
  • Functionele krachttraining

Opleidingen:

  • Cios Sport Coördinator Uniforme Beroepen (SCUB)
  • Cios Fitnesstrainer A
  • NL Actief fitnesstrainer A

Stuur Twan een e-mail 

Heb je vragen? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug wanneer het jou schikt!
Prana Total Vitality
Reviews Gemiddeld beoordeeld met een: 9,7 Gebaseerd op 47 reviews Bekijk alle beoordelingen
Deze organisaties kiezen al voor een gezonde toekomst
AED Solutions
BMO Automation
Global Food Group
Hoeve de Kaolder
Vandaag
Échte persoonlijke aandacht Voor particulieren én bedrijven Méér dan 30 jaar ervaring Locatie naar wens óf in onze luxe studio Team met expertises